Zaterdagavond vindt in cc 't Schaliken de 2e editie van het literair festival Spraakwater plaats.Saskia De Coster buigt zich met haar gasten over jawel de culturele toekomst van Herentals. Haar gasten brengen humor, literatuur en muziek.

“Hoe ziet de wereld eruit in 2032?”, dat is een vraag die auteurs, een wetenschapper, een comedian en een illustrator zullen aanpakken op zaterdag 17 maart. Auteur Saskia de Coster nodigt in cc ‘t Schaliken een aantal gasten uit die hun ongezouten mening over de toekomst geven: Joost Vandecasteele, Peter Verhelst, Jean-Jacques Cassiman, Eva Mouton, Jeroen Theunissen, Marian Donner en Franca Treur.
 
Voor de muziek zorgt Mastercab, de Brusselse elektropopgroep rond Stan Nieuwenhuis en Elke Jacobs. Na de voorstelling speelt Tim Vanhamel (o.a. Millionaire, Broken Glass Heroes) een DJ-set in de foyer.
Ook kunt u op een Aging Machine bekijken hoe u er op uw 70ste uitziet.
 
Saskia de Coster, de Lady Gaga van de Vlaamse letteren, is auteur van o.a. Eeuwige Roem en Dit is van mij, is opiniemaakster bij De Morgen en nu ook toekomstvoorspeller voor Herentals.
 
Voor tickets en informatie kunt u terecht bij cultuurcentrum ’t Schaliken, Grote Markt 35, 2200 Herentals en op www.schaliken.be.
 
Praktisch
 
20 - 22.15 uur: Words en beats en comedy
Locatie: schouwburg
Toegang: 12 euro / 10,50 euro (-26/ 55 jaar)
 
22.30 - 0.15 uur: DJ-set Tim Vanhamel
Locatie: foyer
Toegang: gratis
 
Info en tickets
 
Cultuurcentrum ’t Schaliken
Grote Markt 35, 2200 Herentals
tel. 014-28 51 30
cultuurcentrum@herentals.be
www.schaliken.be 
 
Je kan voor het literair festival Spraakwater 5 duotickets winnen. Gewoon je naam doorgeven via 0476-69 55 82 of ludo.coenen3@telenet.be. Wij doen de rest.